http://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-1.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-2.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-3.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-4.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-5.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-6.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-7.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-8.jpg

John Oldenstam
John Oldenstam (Paramaribo, 1969) is een veelzijdig vocalist. Hij begon in Suriname als backing vocalist bij o.a. Leatitia Oldenstam, Gerold Limon en Bryan Bijlhout. Hij heeft ook op cd-producties van Bryan Bijlhout, Paul Ameerali en Gerold Limon backing vocals gezongen.

Gerda Havertong
Havertong is een veelzijdige actrice en zangeres die bij het grote publiek bekend is vanwege haar rol in de tv-serie Sesamstra at. Havertong houdt zich onder andere bezig met korte eenacters, poëzie en vertellingen voor kinderen, en voordracht van gedichten uit derde-wereldliteratuur in combinatie met muziek.