http://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-1.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-2.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-3.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-4.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-5.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-6.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-7.jpghttp://lievehugo.com/site/images/banners/banner-lievehugo-8.jpg

Makers

John Oldenstam
John Oldenstam (Paramaribo, 1969) is een veelzijdig vocalist. Hij begon in Suriname als backing vocalist bij o.a. Leatitia Oldenstam, Gerold Limon en Bryan Bijlhout. Hij heeft ook op cd-producties van Bryan Bijlhout, Paul Ameerali en Gerold Limon backing vocals gezongen.

Gerda Havertong
Havertong is een veelzijdige actrice en zangeres die bij het grote publiek bekend is vanwege haar rol in de tv-serie Sesamstra at. Havertong houdt zich onder andere bezig met korte eenacters, poëzie en vertellingen voor kinderen, en voordracht van gedichten uit derde-wereldliteratuur in combinatie met muziek.

A Poku Tori dansi sma  
Melanie Olieberg (Jetty, de vrouw van Lieve Hugo)
Euzhan Olieberg  
Soraya van La Parra  

 

A Poku Tori kerki singi man  
Ed Rust (politie agent)
Melvin Ceder (Botai)
Djeremiah Pocorni / Jared Hiwat (vriend)
Martin Jacott / Milton Hasselnook (broer/vriend)
Sharif Wgid-Hosain / Philip de Goey  
A Poku Tori poku man
Gitaar Henry Menes
Bas Maikel Vaarnold / Louis Bean
Drums Regillio Koorndijk / Dwight Starke
Percussie Daniel Luhulima
Trompet Walther Muringen
Alt sax Vinod Sital
Tenor sax Sharif Wagid-Hosain